Bog & idéBennyé D. Austring

Bøger skrevet af Bennyé D. Austring

Læs mere om Bennyé D. Austring
2 produkter
2 produkter
Æstetikken tilbage i pædagogikken
Æstetikken tilbage i pædagogikkenNils Falk Hansen
489,95 DKK
Paperback
(0)
Æstetikken tilbage i pædagogikken
Æstetik og læring
Æstetik og læringMerete Sørensen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Æstetik og læring

Mere om Bennyé D. Austring

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bennyé D. Austring. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Austring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Æstetikken tilbage i pædagogikken" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Æstetik og læring" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Bennyé D. Austrings bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Bennyé D. Austring hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Bennyé D. Austring bøger i forskellige formater. Bennyé D. Austring bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Æstetikken tilbage i pædagogikken" af Bennyé D. Austring

"Æstetikken tilbage i pædagogikken" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Austrings serie "Den professionelle pædagog". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Æstetik og læring" af Bennyé D. Austring

Det er muligt at købe Bennyé D. Austrings "Æstetik og læring" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Austrings serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bennyé D. Austring