Bog & idéBente Elkjær

Bøger skrevet af Bente Elkjær

Læs mere om Bente Elkjær
5 produkter
5 produkter
Når læring går på arbejde
Når læring går på arbejdeBente Elkjær
289,95 DKK
Hæftet
(1)
Når læring går på arbejde
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
549,95 DKK
Bog
Klassisk og moderne organisationsteori
Læringsteori og didaktik
Læringsteori og didaktikCathrine Hasse
389,95 DKK
Hæftet
Læringsteori og didaktik
Dewey i dag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dewey i dagSvend Brinkmann
126,95 DKK
PAPERBACK
Dewey i dag
Med læreprocessens blik
Med læreprocessens blikBente Elkjær
79,95 DKK
EBOG
Med læreprocessens blik

Mere om Bente Elkjær

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Bente Elkjær. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Elkjærs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med læreprocessens blik" udgivet af Samfundslitteratur - "Når læring går på arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Læringsteori og didaktik" udgivet af Gyldendal - "Dewey i dag" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Bøger af Bente Elkjær

Der er fem tilgængelige bøger af Bente Elkjær hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Bente Elkjær kommer i flere formater. Bente Elkjær bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bente Elkjærs "Med læreprocessens blik"

Det er muligt at købe Bente Elkjærs "Med læreprocessens blik" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Med læreprocessens blik" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Når læring går på arbejde" af Bente Elkjær

Det er muligt at købe Bente Elkjærs "Når læring går på arbejde" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Elkjær, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Elkjær