Bog & idéBente Klarlund Pedersen og Morten Zacho

Bøger skrevet af Bente Klarlund Pedersen og Morten Zacho

Læs mere om Bente Klarlund Pedersen og Morten Zacho
1 produkter
1 produkter
100 myter om motion og vægttab
BOEGERTILSTAERKPRIS
100 myter om motion og vægttabBente Klarlund Pedersen og Morten Zacho
195,46 DKK
Hardback
(0)
100 myter om motion og vægttab

Mere om Bente Klarlund Pedersen og Morten Zacho

Bente Klarlund Pedersen og Morten Zacho har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "100 myter om motion og vægttab". Den er publiceret af FADL's Forlag på dansk. "100 myter om motion og vægttab" er desuden en del af serien "100 myter om".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bente Klarlund Pedersen og Morten Zachos "100 myter om motion og vægttab"

"100 myter om motion og vægttab" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Zachos serie "100 myter om". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Zacho, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Klarlund Pedersen og Morten Zacho