Bog & idéBernt Gustavsson

Bøger skrevet af Bernt Gustavsson

Læs mere om Bernt Gustavsson
2 produkter
2 produkter
Vidensfilosofi
VidensfilosofiDr.phil. i idehistorie Bernt Gustavsson
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Vidensfilosofi
Dannelse i vor tid
Dannelse i vor tidBernt Gustavsson
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Dannelse i vor tid

Mere om Bernt Gustavsson

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Bernt Gustavsson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gustavsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik og lærerprofessionalitet" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Vidensfilosofi" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim - "Dannelse i vor tid " i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim

Bernt Gustavssons bøger

Du kan købe tre bøger af Bernt Gustavsson her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Gustavssons bøger kommer bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra Gustavsson udgivet i serier, og så er bøgerne udgivet af Klim.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogik og lærerprofessionalitet" af Bernt Gustavsson

Det er muligt at købe Bernt Gustavssons "Pædagogik og lærerprofessionalitet" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Pædagogik til tiden". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Bernt Gustavsson "Vidensfilosofi"

Hos Bog & idé er "Vidensfilosofi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Pædagogiske linjer". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Bernt Gustavsson