Bog & idéBertel Krarup

Bøger skrevet af Bertel Krarup

Læs mere om Bertel Krarup
1 produkter
1 produkter
Finn Høffding
Finn HøffdingBertel Krarup
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Finn Høffding

Mere om Bertel Krarup

Hvis du søger en bog skrevet af Bertel Krarup, ser du et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Krarups nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Niels Viggo Bentzon" udgivet af Multivers - "Musikkonservatorierne og det faglig-pædagogiske udviklingsarbejde" udgivet af Edition Egtved

Bøger skrevet af Bertel Krarup

Du kan bestille to bøger af Bertel Krarup her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Bertel Krarup bøger i flere forskellige formater. Krarups bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Niels Viggo Bentzon" af Bertel Krarup

Hos Bog & idé er "Niels Viggo Bentzon" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Multivers.

Bertel Krarup "Musikkonservatorierne og det faglig-pædagogiske udviklingsarbejde"

Endnu en af Bertel Krarup skønne bøger, som er værd at læse. Det er Edition Egtved, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bertel Krarup