Bog & idéBeth Goobie

Bøger skrevet af Beth Goobie

Læs mere om Beth Goobie
2 produkter
2 produkter
Kun et nul
Kun et nulBeth Goobie
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kun et nul
Smidt ud
Smidt udBeth Goobie
49,95 DKK
EBOG
(0)
Smidt ud

Mere om Beth Goobie

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Beth Goobie. På listen nedenfor finder du de seneste af Goobies bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smidt ud" i serien "Carlsen ekko" udgivet af Carlsen - "Kun et nul" i serien "Carlsen ekko" udgivet af Carlsen

Bøger af Beth Goobie

Der er to tilgængelige bøger af Beth Goobie hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Goobies bøger fås bare som e-bog. Goobies bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Carlsen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Smidt ud" af Beth Goobie

Det er muligt at købe Beth Goobies "Smidt ud" som e-bog. Med "Smidt ud" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Goobies serie "Carlsen ekko". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kun et nul" af Beth Goobie

"Kun et nul" kan købes online som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Kun et nul" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Goobies serie "Carlsen ekko". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Beth Goobie