Bog & idéBetina Dybbroe

Bøger skrevet af Betina Dybbroe

4 produkter
4 produkter
Sundhedssociologi
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi
Patient
PatientBirte Glinsvad
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Bøjelighed og tilbøjelighed
Bøjelighed og tilbøjelighedBetina Dybbroe
119,95 DKK
EBOG
(0)
Bøjelighed og tilbøjelighed
Sundhedsfremme - et kritisk perspektiv
Sundhedsfremme - et kritisk perspektivBetina Dybbroe
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme - et kritisk perspektiv

Mere om Betina Dybbroe

Der findes flere bøger af Betina Dybbroe tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Dybbroes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Strategier for integreret sundhedsfremme" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Bøjelighed og tilbøjelighed" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Sundhedsfremme" udgivet af Samfundslitteratur - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme" udgivet af Samfundslitteratur - "Sundhedssociologi" udgivet af HansReitzels

Mere om Betina Dybbroes bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Betina Dybbroe hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Dybbroes bøger kommer i udvalgte formater. Dybbroes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Patient" af Betina Dybbroe

Det er muligt at købe Betina Dybbroes "Patient" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Dybbroes serie "Grundbog i sygepleje". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sundhedssociologi" af Betina Dybbroe

"Sundhedssociologi" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Betina Dybbroe