Bog & idéBetina W. Rennison

Bøger skrevet af Betina W. Rennison

Læs mere om Betina W. Rennison
2 produkter
2 produkter
Ledelsens genealogi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelsens genealogiBetina W. Rennison
81,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelsens genealogi
Knæk kønnets koder
Knæk kønnets koderBetina W. Rennison
49,95 DKK
e-bog
(0)
Knæk kønnets koder

Mere om Betina W. Rennison

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Betina W. Rennison. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Rennison.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Polyfonisk lønkommunikation" i serien "Organiseret kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Ledelsens genealogi" udgivet af Samfundslitteratur - "Knæk kønnets koder" udgivet af Gyldendal Business - "Ledelsens genealogi" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Betina W. Rennison

Der er fire tilgængelige bøger af Betina W. Rennison hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Rennisons bøger fås i et udvalg af formater. Rennisons bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Betina W. Rennisons "Polyfonisk lønkommunikation"

"Polyfonisk lønkommunikation" er tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Rennison, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "Organiseret kommunikation". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Ledelsens genealogi" af Betina W. Rennison

"Ledelsens genealogi" kan købes online som pdf. Endnu en af Betina W. Rennison fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Betina W. Rennison