Bog & idéBetty Borchsenius

Bøger skrevet af Betty Borchsenius

Læs mere om Betty Borchsenius
1 produkter
1 produkter
Situationer
SituationerBetty Borschenius
30,95 DKK
e-bog
(0)
Situationer

Mere om Betty Borchsenius

Betty Borchsenius har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Situationer". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet den på dansk. "Situationer" er desuden tilknyttet serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Situationer" af Betty Borchsenius

"Situationer" er tilgængelig online som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Situationer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Borchsenius' serie "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Betty Borchsenius skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Betty Borchsenius