Bog & idéBetty Edwards

Bøger skrevet af Betty Edwards

Læs mere om Betty Edwards
1 produkter
1 produkter
At tegne er at se
At tegne er at seBetty Edwards
199,95 DKK
Hæftet
(2)
At tegne er at se

Mere om Betty Edwards

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Betty Edwards. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Edwards.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farver - om kunsten at blande farver" udgivet af Aschehoug - "At tegne er at se" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Betty Edwards

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Betty Edwards hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Betty Edwards bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Edwards er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Betty Edwards' "Farver - om kunsten at blande farver"

"Farver - om kunsten at blande farver" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Aschehoug, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"At tegne er at se" af Betty Edwards

Hos Bog & idé er "At tegne er at se" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Betty Edwards