Bog & idéBeverly Kaye

Bøger skrevet af Beverly Kaye

Læs mere om Beverly Kaye
2 produkter
2 produkter
Fastholdelsessamtaler
FastholdelsessamtalerBeverly Kaye
109,95 DKK
EBOG
(1)
Fastholdelsessamtaler
Fastholdelsessamtaler
BOEGERTILSTAERKPRIS
FastholdelsessamtalerBeverly Kaye
89,96 DKK
Hæftet
(1)
Fastholdelsessamtaler

Mere om Beverly Kaye

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Beverly Kaye. På listen nedenfor finder du Kayes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fastholdelsessamtaler" i serien "Dit arbejdsliv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Fastholdelsessamtaler" i serien "Dit arbejdsliv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Beverly Kaye

Der er to tilgængelige bøger af Beverly Kaye hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Beverly Kaye fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kaye er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Beverly Kayes "Fastholdelsessamtaler"

Hos Bog & idé er "Fastholdelsessamtaler" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Fastholdelsessamtaler" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Kayes serie "Dit arbejdsliv". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fastholdelsessamtaler" af Beverly Kaye

Det er muligt at købe Beverly Kayes "Fastholdelsessamtaler" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Dit arbejdsliv". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Beverly Kaye