Bog & idéBilly Ehn

Bøger skrevet af Billy Ehn

Læs mere om Billy Ehn
1 produkter
1 produkter
Kultursociologi og kulturanalyse
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse

Mere om Billy Ehn

Billy Ehn har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ehn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skal vi lege tiger?" i serien "KÆP-hesten" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kulturanalyser " i serien "KÆP-hesten" udgivet af Klim - "Skal vi lege tiger?" i serien "KÆP-hesten" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Billy Ehn

Du kan finde fire bøger af Billy Ehn her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Ehn som hæftet. Ehn har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skal vi lege tiger?" af Billy Ehn

Hos Bog & idé er "Skal vi lege tiger?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "KÆP-hesten". Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kultursociologi og kulturanalyse" af Billy Ehn

Hos Bog & idé er "Kultursociologi og kulturanalyse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Billy Ehn