Bog & idéBirgit Jasmund

Bøger skrevet af Birgit Jasmund

Læs mere om Birgit Jasmund
1 produkter
1 produkter
Krabbenfang
KrabbenfangBirgit Jasmund
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Krabbenfang

Mere om Birgit Jasmund

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Birgit Jasmund. Bogen har titlen "Krabbenfang". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgit Jasmunds "Krabbenfang"

Det er muligt at købe Birgit Jasmunds "Krabbenfang" som lydbog. Du kan derudover altid have "Krabbenfang" af Birgit Jasmund med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Jasmund, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Jasmund