Bog & idéBirgithe Kosovi´c

Bøger skrevet af Birgithe Kosovi´c

Læs mere om Birgithe Kosovi´c
4 produkter
4 produkter
Legenden om Villa Valmarana
Legenden om Villa ValmaranaBirgithe Kosovic
49,95 DKK
EBOG
(0)
Legenden om Villa Valmarana
Den inderste fare
Den inderste fareBirgithe Kosovic
79,95 DKK
EBOG
(14)
Den inderste fare
Den inderste fare
STREAM
Den inderste fareBirgithe Kosovic
79,95 DKK
Lydbog
(14)
Den inderste fare
Om natten i Jerusalem
Om natten i JerusalemBirgithe Kosovic
49,95 DKK
EBOG
(0)
Om natten i Jerusalem

Mere om Birgithe Kosovi´c

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Birgithe Kosovi´c. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kosovi´c.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den inderste fare" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Den inderste fare" udgivet af Politikens Forlag - "Legenden om Villa Valmarana" udgivet af Gyldendal - "Om natten i Jerusalem" udgivet af Gyldendal - "Det dobbelte land" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Leonora Christina" i serien "Blå serie" udgivet af Alfabeta - "Det dobbelte land" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Det dobbelte land" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Den inderste fare" udgivet af Politikens Forlag

Birgithe Kosovi´cs bøger

Du kan købe ni bøger af Birgithe Kosovi´c her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Birgithe Kosovi´c kan købes i forskellige formater. Birgithe Kosovi´c bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgithe Kosovi´cs "Den inderste fare"

Det er muligt at købe Birgithe Kosovi´cs "Den inderste fare" som lydbog. Med Birgithe Kosovi´cs "Den inderste fare" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er JP/Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birgithe Kosovi´c "Den inderste fare"

"Den inderste fare" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Den inderste fare" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgithe Kosovi´c