Bog & idéBirgitte Nygaard Alexandersen

Bøger skrevet af Birgitte Nygaard Alexandersen

Læs mere om Birgitte Nygaard Alexandersen
1 produkter
1 produkter
Markedskommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
MarkedskommunikationSusanne Meldgaard
339,96 DKK
Hæftet
(1)
Markedskommunikation

Mere om Birgitte Nygaard Alexandersen

Birgitte Nygaard Alexandersen har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Alexandersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Markedskommunikation" udgivet af Gyldendal - "Cultural intelligence" udgivet af HansReitzels

Birgitte Nygaard Alexandersens bøger

Du kan bestille to bøger af Birgitte Nygaard Alexandersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Alexandersen som hæftet. Bøgerne af Alexandersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgitte Nygaard Alexandersens "Markedskommunikation"

Det er muligt at købe Birgitte Nygaard Alexandersens "Markedskommunikation" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Birgitte Nygaard Alexandersen "Cultural intelligence"

Det er muligt at købe Birgitte Nygaard Alexandersens "Cultural intelligence" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Nygaard Alexandersen