Bog & idéBirgitte Pedersen

Bøger skrevet af Birgitte Pedersen

Læs mere om Birgitte Pedersen
2 produkter
2 produkter
Passaparola 1
Passaparola 1Birgitte Pedersen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Passaparola 1
Passaparola 2
Passaparola 2Birgitte Pedersen
729,95 DKK
Hæftet
(0)
Passaparola 2

Mere om Birgitte Pedersen

Birgitte Pedersen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Pedersens bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Birgitte Pedersens bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Passaparola 1" udgivet af Systime - "Passaparola 2. CD oplæsning" udgivet af Systime - "Passaparola 2. CD lytteøvelser" udgivet af Systime - "Passaparola 1" udgivet af Systime - "Passaparola 2" udgivet af Systime

Mere om Birgitte Pedersens bøger

Du kan finde fem bøger af Birgitte Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Birgitte Pedersen kommer i forskellige formater. Pedersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Systime.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Pedersens "Passaparola 1"

Hos Bog & idé er "Passaparola 1" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på ita.

Birgitte Pedersen "Passaparola 2. CD oplæsning"

"Passaparola 2. CD oplæsning" findes på den digitale boghylde som cd. Dette er en også en skøn bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Pedersen