Bog & idéBirgitte Seldorf

Bøger skrevet af Birgitte Seldorf

Læs mere om Birgitte Seldorf
1 produkter
1 produkter
Employer branding
Employer brandingBirgitte Seldorf
97,95 DKK
e-bog
(0)
Employer branding

Mere om Birgitte Seldorf

Der er blot én bog af Birgitte Seldorf tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Employer branding". Den er publiceret af Børsen på dansk. "Employer branding" er desuden udgivet i serien "Kort til viden".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgitte Seldorfs "Employer branding"

Hos Bog & idé er "Employer branding" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Employer branding" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Kort til viden". Det er Børsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Seldorf, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Seldorf