Bog & idéBirte Overlade

Bøger skrevet af Birte Overlade

Læs mere om Birte Overlade
4 produkter
4 produkter
Lille Guds barn
Lille Guds barnBenjamin Overlade
39,95 DKK
Lydbog
(1)
Lille Guds barn
Goodnight DAD
Goodnight DADBirte Overlade
39,95 DKK
EBOG
(0)
Goodnight DAD
Jeppes morfar er død
Jeppes morfar er dødBirte Overlade
39,95 DKK
e-bog
(0)
Jeppes morfar er død
Jeppes morfar er død
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeppes morfar er dødBirte Overlade
93,46 DKK
HARDBACK
(0)
Jeppes morfar er død

Mere om Birte Overlade

Birte Overlade har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Overlades udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Birte Overlades bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Goodnight DAD" udgivet af Forlaget BO - "Håndboldpigen" udgivet af Forlaget BO - "Lille Guds barn" udgivet af BO - "Lille Guds barn" udgivet af BO - "Jeppes morfar er død" i serien "Jeppe-serien" udgivet af Forlaget BO - "Lille Guds barn" udgivet af Forlaget BO - "Jeppes morfar er død" i serien "Jeppe-serien" udgivet af BO - "Lille Guds barn" udgivet af BO - "Jeppe og oldemor læser" i serien "Jeppe-bøgerne" udgivet af BO

Birte Overlades bøger

Birte Overlade har ni bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Birte Overlade bøger i samtlige formater. Birte Overlade bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birte Overlades "Goodnight DAD"

Det er muligt at købe Birte Overlades "Goodnight DAD" som ebog. "Goodnight DAD" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget BO, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Birte Overlade "Håndboldpigen"

Hos Bog & idé er "Håndboldpigen" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Overlade, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Forlaget BO, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Overlade