Bog & idéBirthe Juhl Clausen

Bøger skrevet af Birthe Juhl Clausen

Læs mere om Birthe Juhl Clausen
3 produkter
3 produkter
Pædagogik
PædagogikAnita Lyngsø
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Pædagogik
PædagogikDavid Thore Gravesen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Pædagog i en mangfoldig verden
Pædagog i en mangfoldig verdenLis-Emma Trangbæk
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Pædagog i en mangfoldig verden

Mere om Birthe Juhl Clausen

Der findes flere bøger skrevet af Birthe Juhl Clausen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Clausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Narrativ pædagogik" udgivet af Udvikling - "Pædagog i en mangfoldig verden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Birthe Juhl Clausen

Birthe Juhl Clausen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Birthe Juhl Clausen bøger i flere formater. Bøgerne af Clausen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogik" af Birthe Juhl Clausen

Det er muligt at købe Birthe Juhl Clausens "Pædagogik" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Birthe Juhl Clausen "Narrativ pædagogik"

Det er muligt at købe Birthe Juhl Clausens "Narrativ pædagogik" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Udvikling, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Juhl Clausen