Bog & idéBjarne Andreasen

Bøger skrevet af Bjarne Andreasen

Læs mere om Bjarne Andreasen
1 produkter
1 produkter
Varme Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Varme StåbiJohn Frederiksen
637,46 DKK
Indbundet
(0)
Varme Ståbi

Mere om Bjarne Andreasen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bjarne Andreasen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Andreasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Bjarne Andreasens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Bjarne Andreasen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Andreasen fås bare som indbundet. Bøgerne af Andreasen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Nyt Teknisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjarne Andreasens "Varme Ståbi"

"Varme Ståbi" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.

"Varme Ståbi" af Bjarne Andreasen

"Varme Ståbi" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Andreasen