Bog & idéBodil Mårtensson

Bøger skrevet af Bodil Mårtensson

Læs mere om Bodil Mårtensson
3 produkter
3 produkter
Die Tote im Sund
Die Tote im SundBodil Mårtensson Bodil Mårtensson
99,95 DKK
e-bog
Die Tote im Sund
Die Frau im Schatten
Die Frau im SchattenBodil Mårtensson Bodil Mårtensson
99,95 DKK
e-bog
Die Frau im Schatten
Die Kunst des Sterbens
Die Kunst des SterbensBodil Mårtensson Bodil Mårtensson
99,95 DKK
e-bog
Die Kunst des Sterbens

Mere om Bodil Mårtensson

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Bodil Mårtensson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Mårtensson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Die Frau im Schatten" i serien "Ein Joakim Hill-Krimi" udgivet af Saga - "Die Tote im Sund" i serien "Ein Joakim Hill-Krimi" udgivet af Saga - "Die Kunst des Sterbens" udgivet af Saga

Bodil Mårtenssons bøger

Du kan finde tre bøger af Bodil Mårtensson her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Mårtensson som e-bog. Bøgerne af Mårtensson er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Saga.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Die Frau im Schatten" af Bodil Mårtensson

Det er muligt at købe Bodil Mårtenssons "Die Frau im Schatten" som e-bog. "Die Frau im Schatten" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Mårtenssons serie "Ein Joakim Hill-Krimi". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Saga.

"Die Tote im Sund" af Bodil Mårtensson

"Die Tote im Sund" er til salg som e-bog. Hvis du køber "Die Tote im Sund" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Mårtenssons serie "Ein Joakim Hill-Krimi". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Mårtensson