Bog & idéBodil Weyde

Bøger skrevet af Bodil Weyde

Læs mere om Bodil Weyde
1 produkter
1 produkter
Fem kvinder Digtere på DVD 2021
Fem kvinder Digtere på DVD 2021Birte Kont
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fem kvinder Digtere på DVD 2021

Mere om Bodil Weyde

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger fra Bodil Weyde. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Weyde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fem kvinder Digtere på DVD 2021" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Ømhedens gangart" udgivet af Attika

Bodil Weydes bøger

Bodil Weyde har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Weydes bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Weyde er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bodil Weydes "Fem kvinder Digtere på DVD 2021"

"Fem kvinder Digtere på DVD 2021" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Ravnerock.

Bodil Weyde "Ømhedens gangart"

Det er muligt at købe Bodil Weydes "Ømhedens gangart" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Attika.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Weyde