Bog & idéBosse Hall Christensen

Bøger skrevet af Bosse Hall Christensen

Læs mere om Bosse Hall Christensen
2 produkter
2 produkter
Gokkelajser
STREAM
GokkelajserBosse Hall Christensen
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Gokkelajser
Gokkelajser
GokkelajserBosse Hall Christensen
99,95 DKK
EBOG
(1)
Gokkelajser

Mere om Bosse Hall Christensen

Der findes en del bøger skrevet af Bosse Hall Christensen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gokkelajser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gokkelajser" udgivet af Saga - "Gokkelajser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gokkelajser" udgivet af bogkompagniet

Mere om Bosse Hall Christensens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Bosse Hall Christensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Bosse Hall Christensen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bosse Hall Christensens "Gokkelajser"

Det er muligt at købe Bosse Hall Christensens "Gokkelajser" som lydbog. Du kan også altid have "Gokkelajser" af Bosse Hall Christensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Bosse Hall Christensen "Gokkelajser"

Hos Bog & idé er "Gokkelajser" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Bosse Hall Christensen