Bog & idéBrent Weeks

Bøger skrevet af Brent Weeks

Læs mere om Brent Weeks
3 produkter
3 produkter
Night angel 2 - Gudekongen
Night angel 2 - GudekongenBrent Weeks
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Night angel 2 - Gudekongen
Night angel 3 - Lovens scepter
Night angel 3 - Lovens scepterBrent Weeks
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Night angel 3 - Lovens scepter
Night angel 1 - Som en skygge
Night angel 1 - Som en skyggeBrent Weeks
99,95 DKK
Lydbog
(9)
Night angel 1 - Som en skygge

Mere om Brent Weeks

Hvis du er på jagt efter en bog fra Brent Weeks, ser du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Weeks' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Night angel 1 - Som en skygge" i serien "Night angel" udgivet af Storyside - "Night angel 3 - Lovens scepter" i serien "Night angel" udgivet af Storyside - "Night angel 2 - Gudekongen " i serien "Night angel" udgivet af Storyside - "Night Angel #1: Som en skygge" i serien "Night angel" udgivet af Tellerup.dk - "Night Angel #2: Gudekongen" i serien "Night angel" udgivet af Tellerup.dk - "Night Angel #3: Lovens Scepter" i serien "Night angel" udgivet af Tellerup.dk - "Night Angel #3: Lovens Scepter" i serien "Night angel" udgivet af Tellerup A/S - "Night Angel #2: Gudekongen" i serien "Night angel" udgivet af Tellerup A/S - "Night angel - som en skygge" i serien "Night angel" udgivet af Tellerup - "Night Angel #1: Som en skygge" i serien "Night angel" udgivet af Tellerup A/S

Brent Weeks' bøger

Du kan købe ti bøger af Brent Weeks her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Brent Weeks kommer i forskellige formater. Weeks' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Night angel 1 - Som en skygge" af Brent Weeks

"Night angel 1 - Som en skygge" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "Night angel 1 - Som en skygge" af Brent Weeks med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Weeks' serie "Night angel". Det er Storyside, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Brent Weeks "Night angel 3 - Lovens scepter"

Det er muligt at købe Brent Weeks' "Night angel 3 - Lovens scepter" som lydbog. Når du køber "Night angel 3 - Lovens scepter" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Weeks' serie "Night angel". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Storyside.
Detaljer
Fulde navn:
Brent Weeks