Bog & idéBrian Dupont Larsen

Bøger skrevet af Brian Dupont Larsen

2 produkter
2 produkter
På sporet af historien
På sporet af historienBrian Dupont Larsen
429,95 DKK
Hæftet
(1)
På sporet af historien
DHO - en skriveguide
DHO - en skriveguideBrian Dupont Larsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
DHO - en skriveguide

Mere om Brian Dupont Larsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Brian Dupont Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Larsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På sporet af historien" udgivet af Systime - "På sporet af historien" udgivet af Systime - "DHO - en skriveguide" udgivet af Gyldendal - "Overblik - det 20. århundrede i korte træk" udgivet af Gyldendal

Bøger af Brian Dupont Larsen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Brian Dupont Larsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Larsen kommer blot som hæftet. Larsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brian Dupont Larsens "På sporet af historien"

"På sporet af historien" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

"På sporet af historien" af Brian Dupont Larsen

Hos Bog & idé er "På sporet af historien" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Dupont Larsen