Bog & idéBubber Bubber

Bøger skrevet af Bubber Bubber

Læs mere om Bubber Bubber
1 produkter
1 produkter
Verdens farligste bog
STREAM
Verdens farligste bogBubber Bubber
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Verdens farligste bog

Mere om Bubber Bubber

Der er kun én bog af Bubber Bubber tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Verdens farligste bog". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Verdens farligste bog" er desuden en del af serien "Audioteket".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Verdens farligste bog" af Bubber Bubber

"Verdens farligste bog" er til salg som lydbog. Med Bubber Bubbers "Verdens farligste bog" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Bubbers serie "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bubber, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bubber Bubber