Bog & idéC. Collodi

Bøger skrevet af C. Collodi

1 produkter
1 produkter
Pinocchio, ER B
Pinocchio, ER BC. Collodi
139,95 DKK
Hæftet
(1)
Pinocchio, ER B

Mere om C. Collodi

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger skrevet af C. Collodi. På listen nedenfor finder du Collodis nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? C. Collodis bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pinocchio, ER B" i serien "Easy readers¤Facili letture B" udgivet af Easy Readers - "Pinocchio" udgivet af Legind - "Pinocchio" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Pinocchio" udgivet af Apostrof - "Pinocchios eventyr" udgivet af After Hand - "Le avventure di Pinocchio" i serien "Easy readers¤Facili da leggere B" udgivet af Easy Readers - "Eventyret om Pinocchio" udgivet af Bogklubben - "Eventyret om Pinocchio" udgivet af Klematis - "Le avventure di Pinocchio" i serien "Easy readers¤Facili letture¤Clàssico B" udgivet af Aschehoug - "Pinocchios eventyr" udgivet af Høst - "Le avventure di Pinocchio" i serien "Easy readers¤Facili letture¤Clàssico" udgivet af Easy Readers

C. Collodis bøger

C. Collodi har 11 bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra C. Collodi kan købes i forskellige formater. C. Collodi bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

C. Collodis "Pinocchio, ER B"

"Pinocchio, ER B" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Collodis serie "Easy readers¤Facili letture B". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på ita.

C. Collodi "Pinocchio"

"Pinocchio" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind.
Detaljer
Fulde navn:
C. Collodi