Bog & idéC. Julius Caesar

Bøger skrevet af C. Julius Caesar

Læs mere om C. Julius Caesar
2 produkter
2 produkter
Gallerkrigen
GallerkrigenC. Julius Caesar
69,95 DKK
EBOG
(0)
Gallerkrigen
Gaius Julius Cæsar
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gaius Julius CæsarC. Julius Caesar
138,95 DKK
Hæftet
(0)
Gaius Julius Cæsar

Mere om C. Julius Caesar

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af C. Julius Caesar. På listen nedenfor har du de seneste af Caesars bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gallerkrigen" udgivet af HALKYON - "Gaius Julius Cæsar" i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi

Bøger skrevet af C. Julius Caesar

C. Julius Caesar har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Caesars bøger kommer i samtlige formater. Caesars bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gallerkrigen" af C. Julius Caesar

Hos Bog & idé er "Gallerkrigen" tilgængelig som ebog. "Gallerkrigen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HALKYON.

"Gaius Julius Cæsar" af C. Julius Caesar

"Gaius Julius Cæsar" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Caesars serie "Historiens verden". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Historiske Akademi.
Detaljer
Fulde navn:
C. Julius Caesar