Bog & idéCæcilie Böck Buhmann

Bøger skrevet af Cæcilie Böck Buhmann

3 produkter
3 produkter
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Psykoterapeutiske tilgange til PTSDTrine Maria Nørregaard Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykoterapeutiske tilgange til PTSD
Traumer i psykiatrien
Traumer i psykiatrienCæcilie Böck Buhmann
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Traumer i psykiatrien

Mere om Cæcilie Böck Buhmann

Hvis du mangler en bog skrevet af Cæcilie Böck Buhmann, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Buhmanns seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Traumer i psykiatrien" udgivet af Gyldendal - "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal

Mere om Cæcilie Böck Buhmanns bøger

Cæcilie Böck Buhmann har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Cæcilie Böck Buhmann bøger i flere formater. Bøgerne af Buhmann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cæcilie Böck Buhmanns "Traumer i psykiatrien"

"Traumer i psykiatrien" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" af Cæcilie Böck Buhmann

Det er muligt at købe Cæcilie Böck Buhmanns "Psykoterapeutiske tilgange til PTSD" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Cæcilie Böck Buhmann