Bog & idéCamilla Victoria Marcinkowski

Bøger skrevet af Camilla Victoria Marcinkowski

Læs mere om Camilla Victoria Marcinkowski
1 produkter
1 produkter
Hjerne og psykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjerne og psykiatriSvend Aage Andersen
513,95 DKK
Hæftet
Hjerne og psykiatri

Mere om Camilla Victoria Marcinkowski

Camilla Victoria Marcinkowski har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Hjerne og psykiatri". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hjerne og psykiatri" af Camilla Victoria Marcinkowski

Det er muligt at købe Camilla Victoria Marcinkowskis "Hjerne og psykiatri" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Camilla Victoria Marcinkowski fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Victoria Marcinkowski