Bog & idéCarl-Göran Heidegren

Bøger skrevet af Carl-Göran Heidegren

Læs mere om Carl-Göran Heidegren
1 produkter
1 produkter
Anerkendelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
AnerkendelseCarl-Göran Heidegren
67,96 DKK
Hæftet
(0)
Anerkendelse

Mere om Carl-Göran Heidegren

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Carl-Göran Heidegren. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Heidegrens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anerkendelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Anerkendelse" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Carl-Göran Heidegren

Du kan finde to bøger af Carl-Göran Heidegren her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Heidegrens bøger fås i forskellige formater. Heidegrens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Anerkendelse" af Carl-Göran Heidegren

Hos Bog & idé er "Anerkendelse" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Carl-Göran Heidegren. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Carl-Göran Heidegren "Anerkendelse"

Hos Bog & idé er "Anerkendelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carl-Göran Heidegren