Bog & idéCarolina De Robertis

Bøger skrevet af Carolina De Robertis

Læs mere om Carolina De Robertis
1 produkter
1 produkter
Die Tangospielerin
Die TangospielerinCarolina De Robertis
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Tangospielerin

Mere om Carolina De Robertis

Der er forskellige bøger fra Carolina De Robertis til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra De Robertis.
Bøgerne fra Carolina De Robertis kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Die Tangospielerin" udgivet af SAGA Egmont - "Perla" udgivet af Politikens Forlag - "Perla" udgivet af Politikens Forlag - "Perla" udgivet af Politikens Forlag

Carolina De Robertis' bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Carolina De Robertis hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. De Robertis' bøger fås i flere formater. Bøgerne af De Robertis er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carolina De Robertis' "Die Tangospielerin"

"Die Tangospielerin" kan købes online som lydbog. Med Carolina De Robertis' "Die Tangospielerin" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

"Perla" af Carolina De Robertis

"Perla" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Perla" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Carolina De Robertis