Bog & idéCaroline D. Emerson

Bøger skrevet af Caroline D. Emerson

Læs mere om Caroline D. Emerson
1 produkter
1 produkter
Den gamle bil
Den gamle bilCaroline D. Emerson
9,00 DKK
EBOG
(0)
Den gamle bil

Mere om Caroline D. Emerson

Du kan kun finde en enkelt bog af Caroline D. Emerson her hos Bog & idé. Det er "Den gamle bil". Det er Carlsen, der har publiceret den på dansk. "Den gamle bil" er desuden en del af serien "Ællebælle bog".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Caroline D. Emersons "Den gamle bil"

"Den gamle bil" er tilgængelig online som e-bog. "Den gamle bil" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Ællebælle bog". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.

Endnu en af Caroline D. Emerson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline D. Emerson