Bog & idéCarsten Hornstrup

Bøger skrevet af Carsten Hornstrup

Læs mere om Carsten Hornstrup
7 produkter
7 produkter
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgaveJørgen Gjengedal Madsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave
Relationers betydning for høj effektivitet
Relationers betydning for høj effektivitetJody Hoffer Gittell
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Relationers betydning for høj effektivitet
Relationel kapacitet
Relationel kapacitetCarsten Hornstrup
229,95 DKK
EBOG
(1)
Relationel kapacitet
Strategisk relationel ledelse
Strategisk relationel ledelseCarsten Hornstrup
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk relationel ledelse
Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer
Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationerCarsten Hornstrup
159,95 DKK
EBOG
(0)
Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer
Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger
Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger Carsten Hornstrup
319,95 DKK
EBOG
(1)
Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger
Ledelse af relationel koordinering
Ledelse af relationel koordineringCarsten Hornstrup og Mikkel Pilgaard Madsen
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Ledelse af relationel koordinering

Mere om Carsten Hornstrup

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Carsten Hornstrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hornstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger " udgivet af Dafolo A/S - "Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger" udgivet af Dafolo - "Relationel kapacitet" udgivet af Forlaget Mindspace - "Relationel kapacitet" i serien "Mindspace erhverv" udgivet af Forlaget Mindspace - "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker, 2. udgave" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer" i serien "Mindspace erhverv" udgivet af Mindspace - "Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer" i serien "Mindspace erhverv" udgivet af Forlaget Mindspace - "Systemisk ledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Strategisk relationel ledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Ledelse af relationel koordinering" udgivet af Turbine - "Strategisk relationel ledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Appreciative Inquiry" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Systemisk ledelse - Den refleksive praktiker" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Carsten Hornstrups bøger

Du kan købe 13 bøger af Carsten Hornstrup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Hornstrups bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Hornstrup inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger " af Carsten Hornstrup

"Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger " er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Carsten Hornstrup "Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger"

"Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Hornstrup