Bog & idéCarsten Jessen

Bøger skrevet af Carsten Jessen

Læs mere om Carsten Jessen
1 produkter
1 produkter
Tekster om leg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tekster om legCarsten Jessen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Tekster om leg

Mere om Carsten Jessen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Carsten Jessen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jessens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universitetspædagogiske tekster" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Børn i en digital kultur" udgivet af HansReitzels - "Medier og medieundervisning" udgivet af Gyldendal - "Medier og medieundervisning" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Chat" udgivet af HansReitzels - "Børn i en digital kultur" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Børn på nettet" udgivet af HansReitzels - "Tekster om leg" udgivet af Akademisk Forlag - "Børn, leg og computerspil" i serien "Udspil" udgivet af Odense Universitets Forlag - "Leg gør os til mennesker" udgivet af Forlaget 55°NORD

Carsten Jessens bøger

Carsten Jessen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Jessens bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Jessen publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Universitetspædagogiske tekster" af Carsten Jessen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jessen, kan du godt glæde dig. Det er Danmarks Pædagogiske Universitet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Carsten Jessen "Børn i en digital kultur"

Det er muligt at købe Carsten Jessens "Børn i en digital kultur" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Jessen