Bog & idéCasper Hvenegaard Rasmussen

Bøger skrevet af Casper Hvenegaard Rasmussen

Læs mere om Casper Hvenegaard Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Formidlingsstrategier
FormidlingsstrategierCasper Hvenegaard Rasmussen
289,95 DKK
Paperback
(0)
Formidlingsstrategier

Mere om Casper Hvenegaard Rasmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Casper Hvenegaard Rasmussen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Rasmussens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Formidlingsstrategier" udgivet af Samfundslitteratur - "Formidlingsstrategier" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Casper Hvenegaard Rasmussens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Casper Hvenegaard Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Rasmussens bøger fås i samtlige formater. Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Formidlingsstrategier" af Casper Hvenegaard Rasmussen

Det er muligt at købe Casper Hvenegaard Rasmussens "Formidlingsstrategier" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Rasmussen, kan du godt glæde dig. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Casper Hvenegaard Rasmussen "Formidlingsstrategier"

Hos Bog & idé er "Formidlingsstrategier" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Hvenegaard Rasmussen