Bog & idéCathrine Brandt

Bøger skrevet af Cathrine Brandt

Læs mere om Cathrine Brandt
3 produkter
3 produkter
Surdej
SurdejCathrine Brandt
249,95 DKK
Hardback
(0)
Surdej
Bagværk
BagværkCathrine Brandt
289,95 DKK
HARDBACK
(0)
Bagværk
Sødt med Surdej
Sødt med SurdejCathrine Brandt
269,95 DKK
HARDBACK
(0)
Sødt med Surdej

Mere om Cathrine Brandt

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Cathrine Brandt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Brandts seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Cathrine Brandts bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bagværk" udgivet af Brandt Georgi - "Surdej" udgivet af Brandt Georgi

Cathrine Brandts bøger

Du kan købe to bøger af Cathrine Brandt her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Brandts bøger som hardback. Bøgerne af Brandt er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Brandt Georgi.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Cathrine Brandts "Bagværk"

Det er muligt at købe Cathrine Brandts "Bagværk" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Brandt Georgi, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Cathrine Brandt "Surdej"

Hos Bog & idé er "Surdej" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på - og er publiceret af Brandt Georgi.
Detaljer
Fulde navn:
Cathrine Brandt