Bog & idéCharles Cotton

Bøger skrevet af Charles Cotton

Læs mere om Charles Cotton
1 produkter
1 produkter
Den fuldkomne fisker
Den fuldkomne fiskerCharles Cotton
139,95 DKK
EBOG
(0)
Den fuldkomne fisker

Mere om Charles Cotton

Charles Cotton har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cotton.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den fuldkomne fisker" i serien "Ej serie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den fuldkomne fisker" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Charles Cottons bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Charles Cotton hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Cottons bøger kommer i flere formater. Cottons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den fuldkomne fisker" af Charles Cotton

"Den fuldkomne fisker" findes på den digitale boghylde som ebog. "Den fuldkomne fisker" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Cottons serie "Ej serie". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Charles Cotton "Den fuldkomne fisker"

"Den fuldkomne fisker" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Cotton