Bog & idéCharlotte Baarts

Bøger skrevet af Charlotte Baarts

Læs mere om Charlotte Baarts
4 produkter
4 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
Kvalitative metoder
Viden om verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden om verdenChristian Kordt Højbjerg
398,95 DKK
Indbundet
Viden om verden
Kampen med kroppen
Kampen med kroppenMatilde Høybye-Mortensen
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Kampen med kroppen
Ind i verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i verdenSusanne Højlund Pedersen
398,95 DKK
Hæftet
Ind i verden

Mere om Charlotte Baarts

Der findes flere forskellige bøger fra Charlotte Baarts på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Baarts.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Ind i verden" udgivet af - - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Introduktion til etnografisk metode" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Kampen med kroppen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ind i verden" udgivet af Gyldendal - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Viden om verden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Charlotte Baarts

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af Charlotte Baarts hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Charlotte Baarts bøger i udvalgte formater. Baarts har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Charlotte Baarts' "Kvalitative metoder"

Hos Bog & idé er "Kvalitative metoder" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Charlotte Baarts "Kvalitative metoder"

Hos Bog & idé er "Kvalitative metoder" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Baarts