Bog & idéCharlotte Bech Lau

Bøger skrevet af Charlotte Bech Lau

Læs mere om Charlotte Bech Lau
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Charlotte Bech Lau

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Charlotte Bech Lau. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bech Lau.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" udgivet af Gyldendal - "Strategier for integreret sundhedsfremme" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Bøger af Charlotte Bech Lau

Charlotte Bech Lau har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Charlotte Bech Lau kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Bech Lau er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Bech Laus "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

"Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Bech Lau "Strategier for integreret sundhedsfremme"

Det er muligt at købe Charlotte Bech Laus "Strategier for integreret sundhedsfremme" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Strategier for integreret sundhedsfremme" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Bech Lau