Bog & idéCharlotte Larsen

Bøger skrevet af Charlotte Larsen

1 produkter
1 produkter
Lær af de gyldne øjeblikke
Lær af de gyldne øjeblikkeCharlotte Larsen
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Lær af de gyldne øjeblikke

Mere om Charlotte Larsen

Charlotte Larsen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Larsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelser af børn, unge og medier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Børn, unge og medier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Etnografier " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Facebook - fra socialt netværk til metamedie Unges identitetsdannelse på Facebook" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Oprust på den fælles fornemmelse for det, der gør en forskel" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Lær af de gyldne øjeblikke" udgivet af Akademisk Forlag - "Mixed methods-forskning" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative udfordringer" udgivet af Gyldendal

Charlotte Larsens bøger

Du kan købe otte bøger af Charlotte Larsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Charlotte Larsen fås i samtlige formater. Charlotte Larsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Charlotte Larsens "Undersøgelser af børn, unge og medier"

Hos Bog & idé er "Undersøgelser af børn, unge og medier" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Larsen "Børn, unge og medier"

Det er muligt at købe Charlotte Larsens "Børn, unge og medier" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Larsens serie "Kort og præcist om medier og kommunikation". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Larsen