Bog & idéCharlotte Trolle Olsen

Bøger skrevet af Charlotte Trolle Olsen

Læs mere om Charlotte Trolle Olsen
1 produkter
1 produkter
Verdenshavet
VerdenshavetCharlotte Trolle Olsen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdenshavet

Mere om Charlotte Trolle Olsen

Charlotte Trolle Olsen har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Trolle Olsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Komodovaranen" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk - "Verdenshavet" i serien "Geografiske brændpunkter" udgivet af Forlaget Meloni

Bøger af Charlotte Trolle Olsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Charlotte Trolle Olsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Trolle Olsens bøger som hæftet. Charlotte Trolle Olsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Komodovaranen" af Charlotte Trolle Olsen

Det er muligt at købe Charlotte Trolle Olsens "Komodovaranen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Vild med Viden". Det er Epsilon.dk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Charlotte Trolle Olsen "Verdenshavet"

Det er muligt at købe Charlotte Trolle Olsens "Verdenshavet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Geografiske brændpunkter". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Meloni.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Trolle Olsen