Bog & idéCherstin Juhlin

Bøger skrevet af Cherstin Juhlin

Læs mere om Cherstin Juhlin
4 produkter
4 produkter
Deadline
DeadlineCherstin Juhlin
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Deadline
Bryggan
BrygganCherstin Juhlin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Bryggan
Collage
CollageCherstin Juhlin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Collage
Anagram
AnagramCherstin Juhlin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Anagram

Mere om Cherstin Juhlin

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Cherstin Juhlin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Juhlins udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Deadline" i serien "ABCD-serien" udgivet af SAGA Egmont - "Collage" i serien "ABCD-serien" udgivet af SAGA Egmont - "Bryggan " i serien "ABC-trilogin" udgivet af SAGA Egmont - "Anagram" i serien "ABCD-serien" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Cherstin Juhlin

Cherstin Juhlin har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe Juhlins bøger som lydbog. Derudover er bøgerne fra Juhlin publiceret i serier, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Cherstin Juhlins "Deadline"

Det er muligt at købe Cherstin Juhlins "Deadline" som lydbog. Du kan også altid have "Deadline" af Cherstin Juhlin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Juhlins serie "ABCD-serien". Bogen kan købes hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

Cherstin Juhlin "Collage"

"Collage" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Collage" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "ABCD-serien". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Cherstin Juhlin