Bog & idéChris Minh Doky

Bøger skrevet af Chris Minh Doky

3 produkter
3 produkter
LêLês grønne køkken
LêLês grønne køkkenAnh Lê
299,95 DKK
Indbundet
(0)
LêLês grønne køkken
Nærvær
STREAM
NærværChris Minh Doky
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Nærvær
Nærvær
NærværChris Minh Doky
129,95 DKK
EBOG
(5)
Nærvær

Mere om Chris Minh Doky

Hvis du mangler en bog fra Chris Minh Doky, ser du et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Doky.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nærvær" udgivet af Politikens Forlag - "Nærvær" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Nærvær" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Chris Minh Doky

Chris Minh Doky har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Chris Minh Doky bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Doky er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Chris Minh Dokys "Nærvær"

Hos Bog & idé er "Nærvær" tilgængelig som e-bog. "Nærvær" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Chris Minh Doky "Nærvær"

Det er muligt at købe Chris Minh Dokys "Nærvær" som lydbog. Når du køber "Nærvær" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af JP/Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Minh Doky