Bog & idéChristel Sonne Rasmussen

Bøger skrevet af Christel Sonne Rasmussen

Læs mere om Christel Sonne Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Motivation
MotivationChristel Sonne Rasmussen
133,95 DKK
EBOG
(0)
Motivation

Mere om Christel Sonne Rasmussen

Der er flere bøger af Christel Sonne Rasmussen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Sonne Rasmussens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motivation" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Motivation" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Mere om Christel Sonne Rasmussens bøger

Du kan finde to bøger af Christel Sonne Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Christel Sonne Rasmussen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Sonne Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christel Sonne Rasmussens "Motivation"

Det er muligt at købe Christel Sonne Rasmussens "Motivation" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Motivation" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Ret & Rimeligt". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

"Motivation" af Christel Sonne Rasmussen

Det er muligt at købe Christel Sonne Rasmussens "Motivation" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Sonne Rasmussens serie "Ret & Rimeligt". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Sonne Rasmussen