Bog & idéChristian Balmer Hansen

Bøger skrevet af Christian Balmer Hansen

Læs mere om Christian Balmer Hansen
2 produkter
2 produkter
Den gode leanleder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den gode leanlederMikkel Simonsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Den gode leanleder
Den gode leanleder
Den gode leanlederMikkel Simonsen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Den gode leanleder

Mere om Christian Balmer Hansen

Du kan kun købe en enkelt bog af Christian Balmer Hansen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den gode leanleder". Den er publiceret af Akademisk Forlag på dansk. "Den gode leanleder" er desuden en del af serien "Kort til viden".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den gode leanleder" af Christian Balmer Hansen

Hos Bog & idé er "Den gode leanleder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Kort til viden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Balmer Hansen