Bog & idéChristian Busch

Bøger skrevet af Christian Busch

Læs mere om Christian Busch
2 produkter
2 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Praktisk klinisk smertebehandling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk klinisk smertebehandlingNiels-Henrik Jensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk klinisk smertebehandling

Mere om Christian Busch

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Christian Busch. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Buschs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patientstøtte" udgivet af Gyldendal - "Praktisk klinisk smertebehandling" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Munksgaard

Mere om Christian Buschs bøger

Christian Busch har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Christian Busch fås i flere formater. Buschs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Buschs "Kræftsygepleje"

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Christian Busch "Håndbog i palliativ medicin"

"Håndbog i palliativ medicin" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Håndbog i palliativ medicin" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Busch