Bog & idéChristian Drivsholm

Bøger skrevet af Christian Drivsholm

Læs mere om Christian Drivsholm
1 produkter
1 produkter
Varme Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Varme StåbiJohn Frederiksen
637,46 DKK
Indbundet
(0)
Varme Ståbi

Mere om Christian Drivsholm

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Christian Drivsholm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Drivsholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Fortrængningsventilations egnethed i kontorlokaler " i serien "Forskningsrapport" udgivet af Arbejdsmiljøfondet - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger af Christian Drivsholm

Du kan bestille fem bøger af Christian Drivsholm her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Christian Drivsholm kommer i udvalgte formater. Drivsholm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Drivsholms "Varme Ståbi"

"Varme Ståbi" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.

Christian Drivsholm "Varme Ståbi"

Det er muligt at købe Christian Drivsholms "Varme Ståbi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Drivsholm