Bog & idéChristian Hall

Bøger skrevet af Christian Hall

Læs mere om Christian Hall
3 produkter
3 produkter
Psykologi
PsykologiChristian Hall
309,95 DKK
Hæftet
Psykologi
Historie 9
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historie 9Christian Hall
378,95 DKK
Indbundet
Historie 9
Døden
BOEGERTILSTAERKPRIS
DødenChristian Hall
279,95 DKK
Hæftet
Døden

Mere om Christian Hall

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Christian Hall. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Halls nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selvomsorg for jobsøgere" udgivet af christianhall.dk - "Døden" i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Psykologi " i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Historie 9" i serien "Historie 7-9" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christian Hall

Du kan finde fire bøger af Christian Hall her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Christian Hall kommer i forskellige formater. Hall har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Selvomsorg for jobsøgere" af Christian Hall

"Selvomsorg for jobsøgere" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Selvomsorg for jobsøgere" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af christianhall.dk.

"Døden" af Christian Hall

"Døden" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "De store fagbøger". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Hall