Bog & idéChristian Larsen

Bøger skrevet af Christian Larsen

Læs mere om Christian Larsen
4 produkter
4 produkter
Hvordan man gør en god hushandel
Hvordan man gør en god hushandelChristian Larsen
75,00 DKK
PDF
(0)
Hvordan man gør en god hushandel
Realskolen gennem 200 år. Bind 1
Realskolen gennem 200 år. Bind 1Christian Larsen
207,95 DKK
EBOG
(0)
Realskolen gennem 200 år. Bind 1
Realskole gennem 200 år. Bind 2
Realskole gennem 200 år. Bind 2Christian Larsen
207,95 DKK
EBOG
(0)
Realskole gennem 200 år. Bind 2
Da skolen tog form
Da skolen tog formPernille Sonne
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Da skolen tog form

Mere om Christian Larsen

Der er mange bøger fra Christian Larsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Egne rækker" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Egne rækker" udgivet af Brændpunkt - "Tommy med det gyldne ben" udgivet af Forlaget Memoris - "Tommy med det gyldne ben" udgivet af Forlaget Memoris - "Tommy med det gyldne ben" udgivet af Forlaget Memoris - "Alt om OL" udgivet af Turbulenz - "Alt om EM" udgivet af Turbulenz - "Alt om OL's største stjerner" udgivet af Turbulenz - "Dansk skolehistorie. Da skolen tog form" i serien "Dansk skolehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hvordan man gør en god hushandel" udgivet af Turbine - "Realskole gennem 200 år. Bind 2" udgivet af Danmarks Privatskoleforening - "Realskolen gennem 200 år. Bind 1" udgivet af Danmarks Privatskoleforening - "Da skolen tog form" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hvordan man gør en god hushandel" udgivet af Turbine - "Dansk uddannelseshistorisk bibliografi 1948-2004" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Selskabet for Skole- og Uddannelseshistorie Syddansk Universitetsforlag - "Biskop Balles visitatsbog 1799-1807" udgivet af Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie - "Men meest talte vi om Landboeforholdene -" udgivet af Landbohistorisk Selskab - "Aktstykker og oplysninger til Rigsrådets og stændermødernes historie i Frederik III's tid. (1654-60)" i serien "Aktstykker og Oplysninger til Rigsrådets og Stændermødernes Historie i Frederik III´s Tid" udgivet af Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie - "Alt om Hunger Games" udgivet af Turbulenz - "Alt om Pierre-Emile Højbjerg" i serien "Alt om-serien" udgivet af Turbulenz - "Alt om Daniel Agger" i serien "Alt om-serien" udgivet af Turbulenz - "Alt om Brøndby" i serien "Alt om-serien" udgivet af Turbulenz

Bøger af Christian Larsen

Du kan købe 14 bøger af Christian Larsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Christian Larsen kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Larsen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Egne rækker" af Christian Larsen

"Egne rækker" findes på den digitale boghylde som ebog. "Egne rækker" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Christian Larsen "Egne rækker"

Hos Bog & idé er "Egne rækker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Larsen